Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet pl aplikacja zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc. |