Раніше я не розуміла, навіщо взагалі капюшони на верхньому одязі. Він тільки плутався під шиєю, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це виглядає більш жіночно.
Усе змінив один дощовий вечір. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з шапкою, що швидко промокла. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. У той момент я з захопленням дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.
Щойно випала нагода я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не натрапила на ідеальний варіант — зручну, теплу і несподівано стильну. Якби раніше усвідомлювала переваги таких моделей, то заощадила б собі масу дискомфорту. Зверніть увагу, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які стануть чудовим придбанням.
Відтоді моя куртка з капюшоном — незамінний друг у будь-яку погоду. Він рятує від раптового дощу і навіть від палючого проміння. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона. |