|
|

匿名
發表於 昨天 17:12
Сайт, де знайдеш відповіді про все на світі
Вирішив подивитися на сайт Gelios — дізнатися, що то за сайт із такою промовистою назвою. Знайти його легко: gelios.ua. І з першого погляду стало ясно, що це не ще один пересічний сайт, а справжня скарбниця відповідей на цілком конкретні, часом несподівані, але живі життєві ситуації.
Сайт повністю присвячений темі "Чому?" — і це те, чим він вирізняється. Тут зібрані статті про все, що ми бачимо довкола: від фізіології людини до способу життя тварин і також технічних нюансів. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому болять соски при дотику, чому долари 2006 року не обмінюють в обмінниках, чому з'являється дискомфорт унизу, чому мутніють білки очей, чому виникає біль у потилиці, чому тварини змінюють території та навіть чому не можу підключити навушники.
Найбільше запам'ятався стаття про зміни кольору склери — корисні відомості, що знадобиться багатьом. Крім того, пригадую публікацію про вміст заліза в їжі: відтепер мені відомо, що яловича печінка — чемпіон. Окремо варто сказати — біль у сосках: про це рідко пишуть, а питання актуальне для багатьох.
Структура ресурсу зрозуміла: кожна публікація присвячена на окреме життєве "чому". Без зайвих слів, тільки суть, пояснення та шляхи розв'язання. І діапазон тем вражає — починаючи з медицини до спортивних питань, ґаджетів і природи.
Вартісний портал, який тепер триматиму в закладках. Бо життя постійно підкидає запитання, на які кортить знайти просте пояснення. |
|